Glömde...

Vi har ju fått ett annat nytillskott i lägenheten som jag helt glömde nämna! EN DISKMASKIN! Steve är mycket lycklig... Fast rörmokaren var ganska dyr, men det var det värt. Nu slipper vi handdiska hela tiden, och priset för maskinen och installationen tillsammans var ganska normal. Hittade nämligen en Bosch på Expertrean till mycket bra pris...

Nyheter

Jaa, här sitter jag i soffan och skriver på min alldeles nya laptop! Eller ja, det är Steves gamla dator, men för mig är den ny. Ska blinga den lite så småningom. Det är en sån frihet att kunna sitta var man vill och skriva, mitt skrivbord, som nu är Steves, var lltid överbelamrat av skräp och böcker.

Det har hänt en del i lägenheten sedan sommaren började:
  • Omtapetserat i hallen, matrummet och vardagsrummet (köket kvar) i potatisfärg och beigerandig fondvägg i både hall och vardagsrum.
  • Nytt golv i hall, matrum och kök.
  • Steve har flyttat till min arbetsplats.
  • Poppe har fått eget rum.
  • Gamla, hemska bokhyllan är bortskänkt, ny vit från IKEA inköpt.
  • Tavlorna är uppe! Har varit nerpackade ca två år.
  • Nya taklampor i hall, matrum och vardagsrum.
Kvar att göra är: sätta en list mellan två golvskarvar. Sätta upp två lampor. Köpa tavlor till v-rummet. Städa överallt!

Det har sett ut som ett kaos hela sommaren, men nu börjar man förstå hur det kommer att bli. Jag är helnöjd! Bilder kommer när jag hittat sladden till kameran.

Ultraljud

I måndags var det dags att få se vad som bor i min mage, en bebis eller en cykel? Vi hade tur, det var ett barn! Först låg hon helt blickstilla, så jag trodde att hon var död. Men barnmorskan visade hjärtat som slog, och sedan drog hon igång och började sparka och fäkta med armarna. Bebis alltså, inte BM.

Allt såg normalt ut, alla mått stämde. Och det är med 95% sannolikhet en liten tösabit. BM filmade upp mellan benen och det var helt slätt där, ingen snopp. Fast vem vet, det kan fortfarande vara en kille, vi får se i december!

Jag blev bakåtflyttad en dag, bebis är en dag yngre än vi trodde. Det innebär att hon blev till den första april! Och jag testade positivt redan den elfte april... Duktig tjej som är så hormonell! Det var värt allt illamående.

Det var så stort och mäktigt att få se henne röra sig på skärmen, tårarna bara rann och vi höll varann i hand. Äntligen kan jag börja tro på att det här är på riktigt! Det var häftigt att se alla rörelser, som inte känns alls. Jag har varit lite orolig över att jag inte känt några sparkar. Fast nu har hon dragit igång ordentligt och sedan i måndags kväll känner jag hennes lilla fot på ett särskilt ställe under naveln. Känns som en liten knuff.

Glidslem på magen, bebis på skärmen...

Nu är det dags

Dags att uppdatera bloggen! Har haft en lång semester, men nu är jag laddad och full av nyheter.

Sommaren har varit kanonbra, fullt upp hela tiden. Jag som var orolig för att få tråkigt! Slutade blogga ungefär när vi drog till Golden Sands i Bulgarien, ett härligt ställe! Vi var nöjda och glada, fick ett jättebra hotell och vädret var härligt. Precis vad vi önskat oss.

Efter Bulgarien åkte Steve hem till kissen och Poppe, jag stannade en vecka till i Gbg och hängde med kompisar.

När jag kom hem satte stora renoveringen igång, nya tapeter och golv i hall och kök, ny diskmaskin mm. Vi var helt slut och hade packat ihop Internet, så då blev det inget bloggande.

Hela vecka 30 var vi i Falkenberg, i en stuga på Skrea Strand med min familj. Vi firade mammas 60-årsdag med intensivt umgänge. Riktigt mysigt och trevligt! Fast regnet vräkte ner periodvis och mina bikinis låg kvar i väskan.

Nu är jag hemma igen, och har två intensiva veckor framför mig. Tre kurser ska avslutas, plus att jag ska till Bibbi i helgen och får storfrämmat av Karin och Maria nästa vecka. Tror jag, har inte dubbelkollat med dem än.

Sedan börjar äntligen jobbet igen! Ska bli himla kul faktiskt, har bara lite ångest. Kul att träffa folk, kul med nya och gamla elever, kul med lite högre lön, kul att få använda alla nya kunskaper...

Världens finaste!!!


Hej vår lilla tjej!

RSS 2.0