Egentid

Bebis har varit sjuk i ett par dagar, feber och snuva. Hon blir hot hot hot på natten och kan inte sova. Inte jag heller... Börjar se grymt sliten ut. Tur att det bara är en dag kvar av jobbveckan.

Idag fick jag bilskjuts hem, mot att jag kör imorgon. Perfekt! Var hemma tjugo i fyra. Nu ligger jag på soffan och slösurfar, Steve och Maja är på promenad. Ska rätta prov strax...

Äsch

Nu när jag ändå är här så kan jag ju uppdatera lite:

Maja har fyllt nio månader (japp, tårta som vanligt) och har lärt sig att krypa och sitta. Tand tre har också dykt upp.

Badar med pappa i tvättstugehon.

Vi trivs superbra med huset, det börjar bli ordning nu. Vardagsrummet blev så mycket trevligare med nya tapeter, och det är bara golv i nedre hallen kvar att göra på nedervåningen. (För vi ääälskar den brunprickiga tvättstugetapeten som ser ut som utnyst snus - brrr.)

Lite nyheter: Vår förlovningsdag börjar närma sig - 101010. Jag var på Finlandskryssning i helgen med Moa och Johanna och när jag kom hem igår hade Steve hämtat ut våra ringar. Så jag sov med min inatt :) Jaha, så barnslig är jag! Nu är de tryggt undanstoppade igen, ska icke tas fram innan den tionde i tionde.

Min ring är tvåa från vänster. Kommer att ha ringen längst till höger som vigselring. Blingish...

Jag har fått en present av min älskade blivande make: En ny Macbook! Hon är vit och väldigt rask, härlig att leka med och med toklång batteritid. Min förra dator hade blivit lite trött på livet, så Steve tyckte att jag behövde uppgraderas. Jag fällde några glädjetårar, och kan varmt rekommendera datorn till alla.

Annars har det inte hänt så mycket. Jobbar fyra dagar i veckan. Det går bra, nu har jag femtio ungar att prata om istället för bara en. Maja och pappa har det mysigt hemma, han hinner ingenting och är helt matt i blodet precis som det ska vara :) Maja är en tuff liten tjej, bestämd och inte så trött av sig. Jag ammar fortfarande när jag kan, vilket är minst två gånger per natt. Sen går jag upp kl sex och åker sju. Kommer hem tidigast fem. Långa dagar, men eftersom jag bara jobbar fyra dagar i veckan så känns det inte så slitigt. När jag kommer hem ler min bebis stort och sliter i urringningen för att få fram tuttarna. Vi mysammar alltid då, oavsett hur mätt hon är. Det är vår lilla stund...

Nu ska jag strama upp mig och ta en sväng till IKEA med familjen. Vi är på jakt efter en ny bäddmadrass.


Att vara eller begrava?

Jag funderar på att stänga bloggen. Skriver ju ALDRIG i den, och får nån enstaka kommentar vart tionde inlägg typ. Så jag drar slutsatsen att jag har lessnat på att skriva, ni har lessnat på att läsa.

Jag ska ge bloggen en chans till, men om den skulle försvinna så kan ni hitta mig på Facebook numera, under mitt vanliga namn. Ses här... eller där!

RSS 2.0