Vardagsromantik

Det gick bra idag, både med banken och faderskapet.

Banken: Vi hade bokat möte med en bankman på Handelsbanken. Visade upp alla papper på huset, våra tillgångar och lån och bad fint om ett huslån. Det var inga problem! Dessutom får vi låna hela summan, behöver inte ha någon handpenning alls. Mycket skönt! Han kollade upp vad huset var värt och värdet är högre än det pris de har begärt, känns också bra att vi inte gör ett galet köp. Maja sov sig igenom hela mötet.

Familjerätten: Soctanten som skötte vårt ärende var mjuk och försiktig och bad nästan om ursäkt för att vi var tvungna att komma dit. Jag gissar att folk i allmänhet tycker att det är irriterande att gå dit så hon motade väl Olle i grind. Hursomhelst, Steve skrev på faderskapserkännandet, två vittnen signerade, vi skrev på om gemensam vårdnad och sedan var det klart! Nu har Maja två officiella föräldrar... Hon sov fortfarande, förresten.

Efteråt åt vi lunch på Coffeehouse by George, hummerpasta och jordgubbscheesecake. Satt och höll varann i hand och myspratade om framtiden medan Maja sov i vagnen bredvid. Trött tjej det där!

Det känns som om vi har hittat vardagsrutinen igen, och fått tillbaka lite romance i livet. Vi kör fortfarande med frukost på sängen så ofta vi kan, bjuder varann på middag, ger nackmassage (Steve) och hånglar i köket. Jag var rädd att vi skulle tappa bort varann efter förlossningen, men det känns lika bra som vanligt.


Plättar på sängen härom morgonen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0