Spree

Helgen har varit bra, inte så seg som den brukar nuförtiden. Vi kom iväg och handlade till Maja i lördags, köpte en liten åkpåse på Köpbarnvagn, där vi handlat vagnen. Den passade perfekt i babyskyddet och har hål i ryggen för säkerhetsbältet.

Sedan åkte vi till Bergvik och köpte en musikmobil till skötbordet, jättesöt! Handlade ett babygym också, enkel modell. Hittade söta pyjamasar och bodies på H&M, så nu är gumman välrustad.

Efteråt åkte vi in till stan och gick på Village Tandoori, vårt första restaurangbesök sedan Maja föddes! Det funkade hyfsat, hon vaknade och var hungrig precis när vi kom, och sedan turades vi om att hålla henne medan vi åt. Inte så romantiskt, inget hålla handen tyvärr. Mot slutet började hon skrika, så vi packade ihop oss kvickt.

Natten till söndag var jobbig, Maja vaknade och ville äta varannan timme. Kan vara tillväxtperiod, hon äter längre och kräks mindre just nu. Musikmobilen blev en jättehit, hon kan inte sluta titta på den och skrattade för första gången - hahaha med sin lilla babyröst när hon såg den. Vilken lycka för en liten tjej...

Idag har vi bara vilat, det är svinkallt ute och snöar så det blev ingen barnvagnspromenad. Ganska trist söndag, men skönt att få vara hemma allihop och mysa. Tyvärr var jag helt orkeslös efter natten så fick knappt något gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0