Återträff

Igår hade vi första återträffen för oss mammor från avdelning 14. Hade bjudit in alla sju på lunch, men bara två kunde komma. Bättre lycka nästa gång!

Vi hade jättetrevligt i alla fall. Åt köttfärspaj med gaffel, med varsin unge på armen. De triggade varann att skrika, så oljudet var hysteriskt ibland. Maja skrek värst, Jenny hade henne i famnen och sin egen dotter Klara i knäet och kände sig som en tvillingmamma. Amandas dotter Ebba är en mammagris och vill helst vara i famnen hela tiden. Jag skulle nog bli galen om Maja inte kunde vara ensam och t ex sova i sin säng nån gång. Jag tog massa kort på bebbarna, men ska kolla med mammorna om det är ok att lägga upp dem här. Alla vill ju inte ha sina juveler på bild på nätet, det ska man respektera.

Undrar hur det hade gått om alla hade kommit? Vi hade nog fått äta i omgångar och passa varandras barn. Ha ett skrikrum där man kunde trösta sitt barn osv. Vi funderade på att ses på café nån gång, men det kan ju bli lite kaos nu när bebisarna är så små. Nio småttingar som skriker hysteriskt, åtta mammor, åtta vagnar/bilstolar... Kanske blir lite trist för alla runt omkring som inte får krama och pussa på mjuka bebiskinder mellan vrålen. 

Vi ska försöka ses hos Jenny nästa gång, hoppas att några fler kan komma då. Hon har ett helt hus att hänga i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0