Here I am!

På allmän begäran ( Moas) kommer här ett nytt inlägg!

Veckan har varit den jävligaste på länge jobbmässigt. Jag har varit trött på gränsen till nervsammanbrott men bitit ihop och kämpat på. Inte sjuk, bara dödstrött och stressad.

Men nu är det uppåt igen! Sedan i torsdags har Steve och jag fixat småsaker i lägenheten, sånt där som skulle ha blivit gjort under renoveringen men som vi sket i då. Typ sätta upp gardiner, sortera grejer i bokhyllan mm mm. Nu är det i princip klart, det fattas bara gardiner i vardagsrummet, ny takmålning i v-rummet och tapeter i köket. Nu kan man äntligen börja leva igen! Ska fixa i ordning en kontorshörna i sovrummet så jag inte behöver sprida mina grejer överallt.

Igår köpte jag en ny boombox till matrummet, den gamla pensionerades efter tolv års trogen tjänst. Skönt att kunna spela skivor igen! Testade med U2, funkade fint. Bra ljud!

Bäst av allt småfix är att vi äntligen har fått upp sänglamporna! Hade lite problem med dem, eftersom vi ska flytta sängen när spjälisen ska in. Men Steve bestämde oss för att helt enkelt skruva fast dem i sänggaveln! Blev ett strålande resultat. Mycket upplysande!


Äntligen kan man läsa i sängen!

Ny musikmaskin, och julgardinerna på plats!

Ordning i TV-hyllan.

Nyansade växter.


Kommentarer
Postat av: Moa

Mycket upplysande.

Jag dör av skratt:)

2009-09-14 @ 00:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0