Ångest heavy

Var hos barnmorskan idag på kontroll. Mitt blodtryck nådde nya höjder, trots tre omtagningar med lång vila emellan. Så barnmorskan ringde sjukhuset och skickade mig till specialistmödravården omedelbart. Hann bara plocka upp Steve på vägen, och sjukskriva mig på jobbet. Och ställa in två utvecklingssamtal.

På sjukhuset gjorde de en kurva över bebis hjärtljud och sparkar, allt såg normalt ut. Sen testade hon om mitt tryck, och det nådde all time high = 162/98! Sedan fick jag vänta någon timme (Steve fick åka, skulle på möte) innan jag fick träffa en doktor. Hon var allt annat än förtroendeingivande, bland annat frågade hon om jag ville bli inlagd (!) på direkten. How would I know? Sen sa hon att om proverna var negativa så behövde jag inte oroa mig för trycket, det var helt normalt. Eeh, va? Vad gjorde jag där då?

Efter konstiga doktorn fick jag ta blodprov och åka hem. Provsvaren kommer imorgon. Enligt doktorn blir jag inlagd om de är positiva. Men jag vet inte om jag litar på vad hon säger.

Nu ska jag sova och vänta på att få min dom imorgon. Ångest ångest är min arvedel...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0