Duktig flicka

Äntligen har jag fått tummen ur och mailat iväg inbjudningskort till mitt födelsedagskalas. Hoppas bara att alla som är bjudna har fått och att jag inte har glömt någon! Kan ju bli pinsamt!

Vi blir runt 20 personer om alla kommer, och jag har bokat in mig i Moas och Sofias lägenhet pga att några är kattallergiker och inte vill ha Samsons dregel på sig hemma hos oss. Tror att det kommer bli väldigt mysigt! De har hundsäkrat sin uteplats så lille Eddie inte ska rymma, lyxigt med trädgård till en trea. Tänkte baka smörgåstårta och bullar... Enkelt ska det va! Hoppas att Moa hjälper mig med garneringen, hon verkar ha koll på hur det SKA se ut. Mina tårtor ser oftast ut som explosioner!

Sedan har jag skickat blommor via skickablommor.net, en jättebra sida med vettiga priser och fina blommor. Den här gången var det syrrans tur att få, hon fyller år imorgon. Valde rosa, vita och gröna blommor, kändes lite vårlikt. Fast hon ska få en present också, men jag vet inte när vi ses riktigt. Hon önskar sig en necessär med sminkväska. Ska kolla runt lite, Åhléns kanske har?
Från Åhléns, fulsnygga...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hoppas kattallergikern inte är hundallergisk??

2009-05-03 @ 23:27:58
URL: http://sofiaochmoa.blogg.se/
Postat av: Moa

2009-05-03 @ 23:38:19
URL: http://sofiaochmoa.blogg.se/
Postat av: Moa

Eeeh ja.. pga sur granne får vi väl försöka ta det lite lungt med musiken! Men som Erika sa "Före tio får man spela hur högt man vill"



2009-05-03 @ 23:40:18
URL: http://sofiaochmoa.blogg.se/
Postat av: Chrillan

Ja jäklar, det hade jag glömt! MAn kanske borde förvarna grannen, muta honom med kakor eller nåt? Sen försöker vi väl styra upp en utgång vid elva/tolvtiden hoppas jag?

2009-05-04 @ 10:43:23
URL: http://knyttetimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0