Nu är vi hemma igen

Jaa, så har man tagit ännu ett varv runt Vänern! Och herreminje vad mat vi har ätit!

Började hos kusin Jenny i deras stora nya hus i Gbg. Blev mycket sugen på ett eget, det är ju en sån frihet att kunna gå ut på sin egen gräsmatta och bara njuta. Vi var bortåt 23 personer tror jag, kul att träffas! Jenny bjöd på marinerad fläskfilé med potatisgratäng och fetaostcreme, och mandeltårta. Mycket gott och trevligt.

Vi hade kommit först och var därför helt inparkerade, men till slut kunde jag backa ut och fortsätta resan mot Lidköping. Steves GPS ska jag bränna levande tills den slkriker av smärta, denna lilla helvetes-manick! GPSen tyckte nämligen att det var en Bra Idé att visa vägen genom Örgryte, och då menar jag villagator med 30 km/h. Usch vad segt det var! Till slut började vi ändå närma oss Lerum, fast där hände exakt samma sak. Branta villagator med grusvägar! Tjejen som sålde cykeln pekade ut en annan väg tillbaka, MYCKET trevligare. Fast GPSen protesterade högljutt: "Gör en tillåten U-sväng"  typ hundra gånger.

Efter lite stönigheter kom vi äntligen fram till Lidköping, och in på en thai-restaurang med mamma, pappa och morbror. Mycket god mat, lagom stark och vi blev proppmätta. Resten av kvällen hängde vi framför TV:n. Jag somnade innan Steve ens hade lagt sig, han satt uppe och lekte med sin dator.

Idag har vi varit och rekat inför bröllopet, körde massa turer på Kinnekulle och kollade in utsikten. Sedan lunch på Kinnekullegården, ett tänkbart bröllopsmiddagsställe. Det var super det med, kantarellsoppa till förrätt och stek och lax med potatisgratäng till varmrätt. Sedan packade vi ihop oss och åkte hemåt; tog en sovpaus utanför Mariestad annars hade det nog hänt en olycka! Fikade hos Walter och Inger på hemvägen. Och tog en sväng med bilen om två hus som är till salu, Vreten och Alsterlundsgatan. Både ser fina ut, men Vreten ligger helt perfekt och avskilt, jag blev lite kär i det. Har dock missat visningen, men det finns ju kvar än så... Steve är helt ointresserad så det får nog förbli en önskedröm tyvärr.

Nu är vi hemma och gosar med Samson, han har fått tonfisk och håller på att visa upp sina nya hyss för oss. Kvällsbuset också kallat. Snart dags att sova, är supertrött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0